2019. máj 12.

Nagyon gáz, ha beidézek az Index blogjába egy Origós cikket? Lesz*rom, úgyse olvassa senki.

írta: Clodovicus S. Carolus
Nagyon gáz, ha beidézek az Index blogjába egy Origós cikket? Lesz*rom, úgyse olvassa senki.

Mindenki ebbe a kib*szott városba akar költözni Magyarországon?  https://www.origo.hu/gazdasag/20190510-mindenki-ebbe-a-varosba-akar-koltozni-magyarorszagon.htm

Igen, úgy látom, hogy minden exo-paraszt ide akar költözni, pedig már van itt épp elegendő belőlük. Eladták a falusi kulipintyót, a féldisznót meg a traktort, aztán beköltöznek a városba', mert az "ollan" elegáns. Mennek a zaudiba dógozni bijorobotnak. A közlekedés- és viselkedéskultúrájuk szánalmas. Igénytelenek mind szellemi mind pedig más értelemben. Ma is találkoztam az egyik díszpéldánnyal az "Őemvénél". 

Régen még volt a városi életkultúrának tisztelt és sokak által betartott rendje. Ennek mára nyoma sincs. A béemvés panelparaszt, aki rokikártyával három rokkant helyet is elfoglal, a sorban pofátlanul eléd álló, a senkiházi politikusrokon, aki mindenhol előnyöket élvez és még lehetne sorolni. Úgysem érdekel senkit. Csak csóválom a fejem, amikor a baloldalnak csúfolt szánalmas bagázs kampányolgat olyan ellen, amit maguk is sorban elkövettek, amikor hatalmukban állt. Jobb és bal? Semmi különbség közöttük. Ugyanaz az arrogancia és kihaneménség, ugyanaz a következmények nélküli néprablás. Mindenki látja, mindenki tudja, de mivel a többség benne van/volt/lesz a buliban, nem szól. Minek is? Ezeknek? 

"Pelikán: Azért van egy kis rossz érzésem. Miért kell ekkora felhajtást csinálni? Mégiscsak becsaptuk az embereket.
Virág elvtárs: Ugyan, kit csaptunk be? Magunkat? Mi tudjuk, miről van szó. A kutatókat? Azok örülnek, hogy plecsni van a mellükön. A széles tömegeket? Azok úgyse esznek se narancsot, se citromot, de boldogok, hogy velünk ünnepelhetnek."

Semmi sem változott. Ez még mindig UGYANAZ a Magyarország!

Szólj hozzá

politika magyarország