2015. sze 06.

Van egy kép

írta: Clodovicus S. Carolus
Van egy kép

vanegykep.jpg

Van egy kép és két magyarázat.

Az első: Az Afrikából tömegesen bevándoroltak -munka és pénz híján- védtelen, békés polgárokra támadnak, akiktől elveszik értékeiket. A „No-Go” zónákban a rendőrség képtelen megvédeni a nem migráns, keresztény lakosságot.

Igaz ez a hír? Akár igaz is lehetne, ha megfelelően alátámasztjuk még néhány idevonatkozó franciaországi hírrel, belinkelve még a forrásanyag lelőhelyét, ami vagy vezet valahová, vagy nem.
De nézzük a másik magyarázatot.

Hollandiában Hogewey településen hozták létre azt az új típusú ellátó központot, mely főleg a demenciában szenvedő idős eberek ellátására szakosodott. Ez az intézmény az egész települést magában foglalja, ami azt jelenti, hogy a bolti eladóktól az utcaseprőkig mind-mind ápolói szakképesítéssel rendelkeznek, s a napi teendőiken túl figyelemmel kísérik a település lakóit, s közbelépnek, ha erre szükség van.
http://www.best-alzheimers-products.com/hogewey-dementia-village.html

Természetesen a képhez ez a kommentár tartozik valójában.
Ám miért is volt ez a bevezető?
Olvasom a különféle hírportálok anyagait, s egyre inkább azt érzem, hogy egy nagy összeesküvés-elmélet szenvedő alanyává váltam, ahol a jobb- és baloldali médiák igyekeznek meggyőzni arról, hogy csakis az az igazság létezik, amit ők képviselnek, amit ők kommunikálnak. Pedig gyanítom, mindenki ferdít egy kicsit, ki sokkolva, ki a lélek lágyabb húrjait pengetve.


Hol van hát az igazság?
Nem tudom. Tucatnyi kérdés kavarog a fejemben, de valahogy mindig ugyanoda az alapgondolatra jutok: valójában kiknek az érdeke, hogy az öreg kontinenset rövid idő alatt elárasszák az iszlám vallású, földjüket és vagyonukat vesztett emberek? Ha azoknak, akikre a jobb oldal céloz, akkor vajh van-e nekik stratégiájuk a későbbi iszlám többségű államok vagy kolóniák kezelésére? A bal oldal pedig elgondolkodott-e azon, hogy a majdan rájuk szavazó, ideiglenesen őket hatalomra segítő iszlám vallású migránsok meddig fogják tűrni a baloldali keresztény irányítást? Lehet, hogy nem ismerik a mesét a majdnem halálra fagyott mérges kígyóról?


Sajnálom a gyermekeket és asszonyokat, akiknek el kellett hagyniuk a hazájukat, de gyávasággal vádolom azokat az életerős férfiakat, akik patkányként inkább elmenekülnek, mintsem megvédenék azt, ami az övék. Vagy ennyire a pénz irányítja az ő életüket is? Nyugatra mennek, s többségük a befogadó ország munka nélkül tengődőinek számát szaporítják, vallásukra hivatkozva elhárítják az adott állam törvényeit. Egy darabig jó stratégia a helyi adórendszert megcsapolva éldegélni, de amint kiszorítják az őslakos munkavállalókat, az ingyen élés csapja száraz lesz, mint az a sivatag, ahonnan érkeztek. Mi lesz akkor? Irány Amerika? Az USA már többször kimutatta borotvaéles karmait azoknak, akik megpróbáltak betörni. Vagy a végén saját fegyverük válik végzetükké? Vagy -ostoba módon- elindulnak Izraelbe? Ott viszont szembe kell nézniük a totális nacionalizmussal, mert a zsidók kijelentették: Izrael az izraelieké, takarodjanak az idegenek! A videót direkt nem linkelem ide, hiszen nekik még ezt is szabad.


Szóval, kérdéseimre talán csak azok tudják a választ, akik felette állnak az államszintű hatalmaknak, akik vagyonukkal és befolyásukkal e földi nagy sakkjátszmát irányítják, ahol mi csupán feláldozható gyalogok vagyunk ebben az óriási stratégiai játékban.

aztlatod.jpg

Szólj hozzá

izébigyók