2017. sze 15.

Canomapp

írta: Clodovicus S. Carolus
Canomapp

Lehet, ez afféle paranoia, de utálom az olyan mobilalkalmazásokat, melyekben reklám, vagy hirdetés jelenik meg.

Persze tudom, ha a készülék offline állapotban van, sok esetben reklám sem jelenik meg, Na most egy olyat ajánlok, aminél nincs ilyen probléma, mert ingyenes, reklámmentes, ráadásul két magyar fiatal fejleszti.

 canomapp.jpg

CAmeraNOteMArker - vagyis Canomapp. Ez a program neve és vele egy remek diktafont kapunk. Ja, tudom én, hogy a telefonok többségében ott van a gyári hangfelvevő, de ez egy kicsivel többet tud.
Ha diák lennék, örömmel használnám, mert fontosabb előadásokon nagy haszna lenne. Miközben kiváló minőségben felvenném az előadó szövegelését, közben a fontosabb részeket egy „gombostűvel” megjelölhetném, s adott pillanatban fotókat készíthetnék a táblán megjelenő vizuális információkról (írhattam volna egyszerűen dolgokról is, de ez így szebben mutat).

Ha üzletember lennék, akkor a lényegesebb értekezleteken használnám, mert bár a szó elszáll, de ha újrahallgatható, akkor segítség lehet. Ráadásul közben a fontosabb képi dokumentumokról fotókat tudnék hozzáfűzni, plusz írott jegyzetet csatolni mintegy emlékeztetőül.

De nem vagyok se ez, se az, ezért csak hangos jegyzetnek használhatom, fontos, elintézendő dolgok rögzítésére hangban, képben, írásban. Mindezt reklámok, hirdetések és egyéb zaklatások nélkül két fiatal, magyar sráctól. 

Canomapp

canomapp.png

Szólj hozzá

android